top of page

GROEPSLESSEN FRANS

Ludieke en leerrijke lessen om de geziene leerstof te herhalen en spelenderwijs in te oefenen!

On joue, on apprend, on parle!

WAAROM?

Tijdens mijn taalbijlessen merk ik vaak dat leerlingen het moeilijk vinden om Frans te spreken omdat ze enerzijds de (basis)grammatica niet beheersen en anderzijds een te beperkte woordenschat hebben. Het is daarom belangrijk om grammatica zo goed mogelijk onder de knie te krijgen en woorden op een juiste manier te oefenen en te studeren. Grammatica en woordenschat zijn immers de belangrijkste bouwstenen van een taal.

Daarom bied ik groepslessen aan waar in kleine groepjes de moeilijkste grammaticale onderdelen op een speelse manier herhaald worden en waar ook het instuderen en oefenen van woordenschat aan bod komt.

Aan de hand van een duidelijke uitleg met aandacht voor zelfontdekkend leren, quizzen, nuttige oefeningen en leuke spelletjes krijgen de deelnemers meer inzicht in de behandelde onderwerpen waardoor hun taalvaardigheid beter wordt!

Twee concepten

Prêt pour la suite/AU SECOURS
klaar voor het vervolg / HULP!

meerdaagse lessenreeksen ter herhaling van een bepaald leerjaar

Tijdens deze cursussen worden telkens de moeilijkste/ belangrijkste lesonderwerpen uit een bepaald leerjaar herhaald.

De cursus bestaat uit verschillende lesdagen van drie tot vijf uur inclusief pauze.

Hebt u interesse voor een sessie i.v.m. de herhaling van een bepaald leerjaar maar staat deze momenteel niet op de planning? Laat het gerust weten via het contactformulier!

Bien compris

goed begrepen

reeks aparte lessen over

bepaalde onderwerpen

Bien compris! is een reeks lessen met onderwerpen uit alle leerjaren waarvoor leerlingen zich apart kunnen inschrijven.

Een greep uit de onderwerpen in het aanbod: la conjugaison, les pronoms personnels COD/COI, l'adjectif, les articles, la comparaison, ...

Locatie: Lier / Londerzeel

Eén of twee sessies van telkens drie uur 

inclusief 30 min pauze

Hebt u interesse voor een  sessie over een bepaald onderdeel maar staat deze momenteel niet op de planning? Laat het gerust weten via het contactformulier!

sfeerfoto's

evaluatie 

door deelnemers

bottom of page